BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. MEMÒRIA 2017

Benvolgudes i envolguts,

Com cada any hem seguit treballant per donar resposta a les necessitats del barri del Poble-sec i rodalies. L’activitat de l’entitat ha augmentat, passant dels als 14.677 usos del 2016 a 17.423 al 2017. Més formació, més taller laboral, més aliments i roba repartits i, a més, hem augmentat el nombre d’insercions laborals respecte l’any anterior, passant de 180 a 262. El nombre de voluntaris regulars ha estat de 97 al llarg de l’any, sent la seva feina importantíssima pel desenvolupament del projecte de l’entitat, com també ha estat primordial l’obtenció de recursos econòmics, principalment per part de ciutadans, empreses i administracions que, amb el seu suport, han possibilitat el creixement del projecte fins a l’estadi actual.

Agraïm enormement el vostre suport sense el que no hauríem pogut seguir donant resposta a veïns i veïnes del Poble-sec i rodalies en risc d’exclusió social.

Memòria en català: https://bit.ly/2LThvmF
Memòria en castellà: https://bit.ly/2vyW1jI

Aprofitem per informar-vos que l’entitat romandrà tancada del 6 al 26 d’agost.

Moltíssimes gràcies pel vostre suport i bones vacances

Àrea de Comunicació
Bona Voluntat en Acció
Pg. Montjuïc 70, baixos
08004 Barcelona
Tel. 93 192 62 60 / 658 91 99 93