DIA INTERNACIONAL DE LA SÍNDROME D’ASPERGER

Festa Dia internacional de la Síndrome d'Asperger 2017
Volem convidar-vos a una FESTAaquest dissabte 18 de Febrer, amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA SÍNDROME D’ASPERGER, que començarà amb una interessant xerrada sobre els reptes de les persones adultes amb Síndrome d’Asperger pel psiquiatra especialista en TEA Dr. Alejandro Amor Salamanca, de l’Hospital Mútua de Terrassa (de l’Equip de la Dra. Amaia Hervàs), convidat des de la Fundació Friends.
 
   Després d’un berenar festiu, passarem la pel·lícula “Pastel de pera con lavanda”, d’Éric Besnard (2015), que ens aproparà a una dolça història on es tracta amb certa objectivitat el tema de la Síndrome d’Asperger. En finalitzar, farem un interessant col.loqui. 
   Vindrà el president de NACE (No al Acoso Escolar), el psicòleg Javier Pérez, acompanyant la Dra. María Zysman, psicopedagoga referent del tema a Sud-amèrica a acompanyar-nos durant la tarda, aprofitant l’estança de la Dra. a Barcelona.
 
   Començarem a 17’30 a l’Espai Joe Forga (teatre, 3a. pl) de l’Ateneu l’Harmonia al barri de Sant Andreu,pensant que tinguem temps a participar a la Manifestació “Volem Acollir” de les 16 h. a Pl. Urquinaona de Barcelona.
   Teniu més dades al Cartell adjunt.