4 DE JUNY, DIA DE L’ASSOCIACIONISME CULTURAL (DASC 2016)


Logotip DASC


El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d’en Clavé. La declaració s’emmarca en l’acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural que impulsa el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

dia 3.1


Catalunya compta amb més de 4.200 entitats culturals que apleguen més de 350.000 persones i representen 384 equipaments culturals associatius. El Centre de Sarrià és una d’aquestes entitats i el Teatre de Sarrià un d’aquests equipaments i com a tals ens adherim a la celebració d’aquest dia obrint les nostres instal·lacions en una jornada de portes obertes i amb diversos actes.


DIA 4

cartells Centre DASC 2016 3