ELS XIPIS BRILLEN SOTA LA LLUM DE LA SEVA ESTRELLA ERRANT

 
Els Xipis ens han fet arribar un agraïment: “Gràcies a tots els que heu vingut a acompanyar-nos i que heu fet possible el concert. A l’Enric Frigola, la Montserrat Angulo i la Laura Almerich per la feina feta fa tants anys i respondre, un cop més, amb la seva presència. Al Josep M Espinàs per recordar el grup, malgrat no poder venir. A La Dolça Petxina per fer de teloners. Al Ricky per prestar-se al joc i compartir el seu art. Al Ramon i la Maria, per fer de tècnics superant totes les dificultats, i a l’Alberto, a qui una operació ha impedit encarregar-se d’aquestes qüestions. Al Bar CP per les patates xepi xepi xip xip i tota la resta. A les noies de la família Cambra per vendre les samarretes. I al Teatre de Sarrià per haver-nos deixat apadrinar una butaca amb tanta antelació, abans no hem estat en condicions de fer-ho com cal”.

 
0 IMG_0051 (còpia)