NOU PREMI DE VOTACIÓ POPULAR EN ELS PREMIS ATENEUS D’ENGUANY

 
LES CANDIDATURES DEL CENTRE:

TRIA’N UNA I VOTA!
 
PremisAteneus_web
 
Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals i ateneus de Catalunya per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presentin propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una contraprestació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

En aquesta 25a edició, s’obre una modalitat de votació popular, des de la pàgina web del Diari ARA, de totes les candidatures rebudes, de qualsevol de les categories convocades.

Vota la candidatura que vulguis que guanyi el Premi de Votació Popular dels Premis Ateneus 2014!

Cada usuari registrat podrà votar només un projecte d’entre totes les candidatures

El guanyador del Premi de Votació Popular rebrà una subscripció durant un any a l’ARA i una col·lecció sencera de ‘Els millors poetes catalans del S.XX’ o ‘Obres Mestres de la Narrativa Catalana del S.XX’.