Concert de Primavera‏ – La Nau (25 d’abril)

Benvolguts;

Comencem el trimestre submergits en una primavera exuberant i tenim l’honor de rebre, al nostre taller, la Coral Font d’en Fargas. Amb aquest concert iniciem la celebració del 15è aniversari de la vida de La Nau en aquest barri tan entranyable.

Divendres 25 d’Abril a les 19:30 l’espai-taller s’omplirà de música. La coral, dirigida per Marta Finestres, ens oferirà “cançons de pel·lícula”, un repertori on totes les peces són extretes de musicals famosos, quelcom que farà la trobada més propera. I per donar-li més vida a la música contaren amb la participació de Brando Borràs, pianista.


Aquesta setmana és festiva i alegre,una bona ovcasió per iniciar les celebracions a La Nau.
Estarem molt contents de compartir-ho amb vosaltres, els membres de la coral ens donaran la nota i  brindarem amb la primavera !

Montse Font

 

Tel. 93 358 0786