Nit de gospel

Després d’un petit descans de Setmana Santa, ja tornem a ser aquí. I per començar bé, us convidem al nostre proper concert que serà aquest divendres 25 d’abril al nostre estimat Centre Cívic El Coll-La Bruguera, on vam celebrar el nostre primer concert ara fa una mica més de 6 anys.
Dins el marc del FESTIVAL XPRES D’ART 2014 es tracta d’un concert que acompanya a la presentació oficial del llibre Xicago o una immersió al bressol del Gòspel de l’autora Conxita Tarruell i Llonch. La presentació serà a les 20.30 h i el concert començarà a les 21.00 h.
A més a més, com veureu, el festival té altres activitats de les quals encara sou a temps de gaudir-ne. Us posem el nostre link de Facebook per si voleu veure el programa, que també teniu a la imatge que acompanya aquesta notícia. Us hi esperem!