No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

DRAMA exposición colectiva de fotografía teatral – del 9 de abril al 4 de mayo en la Sala Fènix

La Sala Fènix proposa DRAMA una exposició fotogràfica col·lectiva que aprofundeix al món teatral a través de la mirada de 7 diferents fotògrafs que exploren en els camerinos, el teatre de carrer, d’objectes i marionetes, el teatre i la performance, el mim corporal dramàtic, les façanes i edificis teatrals, els edificis històrics i el teatre contemporani. En DRAMA es reuneixen, de manera casual, almenys una vintena de companyies teatrals, 10 edificis històrics, més de 30 actors, directors i titellaires, a més de diferents espais i esdeveniments de Barcelona. Es podrà apreciar la vella façana del Molino, els teatre Espanya i L’Olimpia, les representacions de carrer de Pepe Otal i La Fanfarra, els vestuaris i camerinos del Lliure, Almeria i la Seca, a Leandre i cia., el circ de Montjuïc, entre uns altres.

També, en paral·lel i en sintonia amb l’exposició, María Canfield exposarà a la zona teatral de la Sala Fènix la seva col·lecció d’aquarel·les entorn del Cabaret Victoria, espectacle eclèctic i retrofuturista de recent temporada a Barcelona.

DRAMA busca, de manera col·lectiva, projectar una mirada íntima i personal del món teatral, des de la perspectiva d’els qui viuen i respiren de les arts escèniques, per a un públic heterogeni i global.

Més informació:

http://www.salafenix.com/exposicions/drama