Darrers dies de ‘Soy lo que estás buscando’ de Laura Freijo – 19 i 20 d’abril al Teatre Gaudí

Amics i amigues,
Coneguts i conegudes,
Companys i companyes,
Benvolguts i benvolgudes,

I HAVE A DREAM
M’encantaria tancar aquesta tongada d’actuacions a la Sala Teresa Calafell omplint els dos dies que queden de temporada. M’encantaria compartir poemes, pensapoamients, bromes, somriures, rialles, trascendències, ironies, records verdaters, records inventats, memòria comuna i memòria particular, i fer-ho a ritme de paraula pensapoètica, a ritme de tango Te amo, a ritme de La novia bollera que continua volent anar a Oslo 2015 per guanyar l’Eurovisión, coses de pertànyer a l’última generació tardofranquista.

Per això us adjunto un flyer amb preu únic per sota del 50% de l’entrada normal: 8€. Cal que el presenteu a la guixeta, o bé en paper o bé al mòbil. Per animar-vos a visitar la petita del Gaudí aquest dissabte 19 o aquest diumenge 20 d’abril.

Seria molt guai compartir amb vosaltres aquests dos últims concerts de paraula i/o estriptís senti-mentals! Clar que si no veniu, tampoc passa res, tot està bé, sempre està bé.

Aquí teniu un parell de links perquè disfruteu del trailer ‘Slqeb’ i ‘La novia bollera’.
Trailer ‘Slqeb’ – http://vimeo.com/68271236
‘La novia bollera’ – http://www.youtube.com/watch?v=jAGHBDKVJOM
(Més de 4200 visitas: a per les 5000!)

Forta abraçada and enjoy the spring!

Laura Freijo

(*) Pensapoament: composició poètica a mig camí entre el pensament i el poema.