El Documental del Mes: Palme

2014-02-17 DdM Palme

Olof Palme, el polític més destacat de Suècia, va ser assassinat a trets pels carrers d’Estocolm una nit de febrer de 1986. En un obrir i tancar d’ulls, Suècia va ser transformada. Aquesta pel·lícula parla sobre la seva vida i el seu temps, de com alterà la història i de la Suècia que va crear. A través d’una selecció de clips d’arxiu entrellaçats amb entrevistes a col·legues d’Olof Palme, amics i, per primera vegada, amb la seva família al complet, aquesta pel·lícula apropa el polític suec a una audiència més àmplia, una oportunitat única d’accedir als arxius privats de la família de Palme, fotografies i pel·lícules en 8mm.

– Direcció: Kristina Lindström i Maud Nycander,
– Durada: 105 minuts
– VO en suec, anglès i francès subtitulada en català.