No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Il Signor Bruschino

Amb la representació de Il Signor Bruschino es clou Òpera en Ruta, la quinzena d’activitats entorn del món de l’òpera organitzada pel Districte de Sarrià – Sant Gervasi. Han estat tres òperes, dues conferències, un espectacle escènic i un documental que han fet que el Teatre de Sarrià, i també el Centre, hagi estat el principal escenaris del cicle.

Els cantants de la Jove Companyia d’Òpera del Conservatori del Liceu van oferir una versió de molt bon gust i una magnífica interpretació, tant vocal com escènica, de l’òpera bufa de Rossini.
L’actuació, esquitxada de detalls originals, va despertar la rialla del públic que va mostrar la seva satisfacció amb un llarg aplaudiment al final de la representació. Un gran espectacle per tancar l’Òpera en Ruta.