Un any de sardanes dedicat a Àngel Obiols

Amb la primera ballada de sardanes de l’any s’inicia la celebració del 125è aniversari del naixement d’Àngel Obiols (Sarrià 1888-1973), organista i capellà de la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià. Va tenir una activitat musical molt important en la nostra vila com organista parroquial, compositor de música litúrgica, cançons i interludis de l’Estel de Natzaret, i com fundador de l’Orfeó Sarrianenc, del qual en va ser director fins l’any 1961.

Però Àngel Obiols també va ser un important compositor de sardanes amb títols com Aubada de festa, Girona invicta, Alegre primavera i Eulàlia. Amb motiu d’aquest aniversari, durant aquest any en les ballades mensuals que es fan a la plaça de Sarrià s’interpretarà i es ballarà una de les seves obres. Les ballades seran el 10 de març, 14 d’abril, 12 de maig, 29 de juny i 10 de novembre. Totes són en diumenge a les 12h del migdia, excepte la del 29 de juny que es farà en dissabte a la nit, a les 21h. I aniran a càrrec, com sempre, de la cobla Baix Llobregat.