Coneguem Collserola. Excursió a Can Valldaura

Un mas on abans hi hagué un monestir i anys després un palau reial.
Un bocí de Collserola amb molta història!

Diumenge 19 de gener, a les 8,30h des de la plaça de Sarrià

Sortida matinal organitzada conjuntament amb el Centre Excurionista els Blaus

CAM00039 (còpia)

Sortida en cotxes particulars des de la plaça Sarrià.
Itinerari: Sarrià, Ronda de Dalt direcció Besòs fins la sortida 4 (Horta – Túnel de la Rovira). Seguir el lateral de la Ronda fins el trencall al Túnel de la Rovira i a la primera rotonda agafar la carretera de Cerdanyola. Sense entrar al tanatori i cementri de Collserola, una carretera de corves ens portarà a travessar la serra pel Portell de Valldaura des d’on veurem el mas indicat com a Restaurant Valldaura. Baixarem per la carretera fins l’àrea de Can Coll, on aparcarem.

Recorregut a peu: Can Cerdà, corriol del sot de Valldaura fins les restes de l’antic Palau Reial. Després seguirem fins Can Valldaura, el Portell de Valldaura i una mica per la carena fins trobar una pista de retorn a l’àrea de Can Coll pel Turó de Can Cerdà i el camí de Can Codina.

Requeriments de la sortida:

  • Portar aigua, esmorzar, roba i calçat adequat
  • Cal inscripció prèvia i comunicar si es disposa de cotxe i es poden oferir places o si se’n necessita