El Teatre de Sarrià et necessita!

El Teatre de Sarrià ha estat remodelat entre juliol de 2011 i desembre de 2014, en tres intervencions de sis mesos intercalades amb temporades més curtes de representacions per tal de no interrompre del tot l’activitat escènica.

La reforma ha suposat la renovació total de la caixa escènica -construcció d’un nou escenari amb muntacàrregues, nous camerinos d’actors i nova pinta i mecanismes de tramoia- i la remodelació de la caixa pública del Teatre de Sarrià conservant la seva estètica. El resultat ha estat l’adaptació dels accessos a persones de tot tipus de mobilitat -en aquest sentit destaca la construcció d’un ascensor d’accés al segon pis-, l’aïllament tèrmic i acústic de la sala, la seva climatització i la construcció de serveis.

Les obres, però, no han finalitzat. Cal reformar l’entorn del teatre, des del pati on es troba fins els accessos al carrer.

Per tal de fer front al cost de les obres ja realitzades i finançar les futures, el Teatre de Sarrià et necessita! Tu pots ajudar-lo:

  • Apadrinant una butaca per 300€, que pots aportar en els terminis que més et convinguin. La butaca portarà el teu nom, el de la teva família o el que decideixis
  • Col·laborant amb qualsevol altra quantitat
  • Assistint als espectacles i participant de les activitats que s’hi realitzen
  • Donant a conèixer l’existència del Teatre i difonent la seva programació