No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Tercer concert benèfic per a la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina

El 30 de novembre al vespre vàrem fer el tercer concert benèfic (sí, sí, ja és el tercer!) per a la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina a l’església de Sta. Mònica de Barcelona, al capdavall de les Rambles. I quin fred! Sort que també vam gaudir del caliu del bo: el de les persones que estimes i que t’estimen. No hi ha res de millor!

En aquest concert vam fer l’estrena mundial de “Jesus Knockin’ At My Door” de l’Anna Ruggiero, amb la participació del públic i molta emoció tot cantant-la. Aprofito la lletra: Dolor n’hi ha, en nosaltres, en els altres, en els nens i les famílies del Raval, però… Share!, compartint cants, alegria i esperança, el dolor, la pena, l’angoixa… Disappear! Disappear!

No ens cansarem mai de cantar per donar-nos força, per passar-ho bé i per fer créixer somriures arreu! En aquesta ocasió aquests somriures han ajudat a donar la mà als infants i joves del Gavina, als seus voluntaris i treballadors. És a petites passes que es va fent camí. I així, fins l’any que ve!

 

Escrit per la cantaire Mercè Ros.