La platea del Teatre de Sarrià pren nova forma

Les obres de reforma de la caixa pública del Teatre de Sarrià estan donant nova forma a la platea. L’aillament tèrmic i acústic recobreix les parets de materials especials que afegeixen més de quaranta centímetres de gruix i estrenyen la distància amb les butaques.

La construcció dels nous lavabos i la nova cabina del tècnic de llum s’ha fet sobre l’espai alliberat per l’eliminació de les butaques del fons de la sala.

Els nous vestíbuls d’independència -espais tancats que separen el sector de foc de la platea amb el sector de foc de l’escenari- afageixen nou volum construït. I l’escala de sortida d’emergència del fossar dels músics s’ha realitzat , en part, sobre l’espai existent fins ara entre l’escenari i la primera fila de butaques.

Tots aquests elements estan reduint el volum de la platea i l’està fent visualment més petita. Això exigeix una redistribució de les butaques en l’espai restant i la seva recol·locació deixant passadisos d’accés més amples que els actual. Aquests canvis, però, formen part de la intervenció a realitzar la segona meitat de 2014.