1000€ recaptats al concert a favor de la Fundació J.S.Gavina! Gràcies a tots!

És fàcil sortir de casa, ben vestit i pentinat, desplaçar-te fins al lloc de trobada, una hora i mtja abans de l’inici del concert, gairebé encara amb el dinar per pair, si es tracta de cantar, plegats, per ajudar a recaptar fons destinats a aquells col·lectius que més ho necessiten. Ens agrada cantar, i ajudar. Si a més, rebem aquestes paraules d’agraïment, la satisfacció és més que complerta. Us reproduïm un fragment de la carta que ens ha enviat l’Anna Mª Castro, directora de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina!

“Moltes gràcies a tots i cada un de vosaltres per dedicar-nos novament un concert tant bonic. Les vostres veus i el vostre somriure quan entoneu les cançons ens han emocionat. Volem felicitar-vos en nom de moltes persones que s’han acostat després del concert perquè les heu fet vibrar.

Actualment a la Fundació atenem prop de 170 infants, adolescents i joves i 90 famílies en situació de vulnerabilitat social. Vosaltres us heu involucrat en el nostre projecte on creiem que podem trencar dinàmiques d’injustícia
i afavorir processos inclusius oferint noves realitats i oportunitats. El fet d’haver-nos dedicat aquest concert ha obert una porta més.”