VISITA GUIADA AL PARC GUELL – 15 DE SETEMBRE‏

Amics i amigues

ViajarSordo i Cooinda Travel us proposen una nova visita amb guia oficial de turisme i intèrpret de Llengua de Signes al PARC GÜELL, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des del 1984.

Sabeu que a partir del mes d’octubre l’entrada al Parc no serà gratuïta?. S’haurà de pagar 8 euros per entrar-hi. Per aquest motiu hem pensat avançar-nos i organitzar diverses visites durant el mes de setembre i octubre. La primera serà el Diumenge 15 de setembre. Animeu-vos a participar!!

LA MÀGIA DEL PARC GÜELL

Gaudí va aconseguir la més bella unió entre l’art i la natura, de forma que a vegades es confonen i arriben a ser la mateixa cosa als nostres ulls.

Sabies que el projecte inicial del Parc Güell consistia en construir una modèlica urbanització de luxe a les afores de Barcelona? Aquesta fastuosa ciutat-jardí estava prevista per a 60 vivendes unifamiliars. Anys després la zona es va convertir en un parc públic de Barcelona…Perquè?

Vine a descobrir els secrets d’aquest misteriós lloc, n’hi ha que pensen que el lloc té símbols esotèrics i maçònics!! Creus que els detalls originals del parc estan fets al atzar?

La Ruta comença al lateral del Parc Güell per endinsar-nos entre la natura del Parc i l’arquitectura d’un dels arquitectes Modernistes més cèlebres del Segle XX. Descobrirem els secrets que envolten la construcció del parc. Veurem la casa on va viure Gaudí, per continuar cap a l’entrada principal del parc, un món de fantasia que es confon amb la realitat del projecte original ara fa 100 anys. El passat i el futur d’un lloc envoltat de misteris. Descobrim-los junts en un agradable passeig per un dels parcs més emblemàtics de la ciutat!.

La ruta té una durada aproximada d’una hora i mitja: Recomanem portar calçat còmode.

DIA: 15 de Setembre (diumenge)

Hora: a les 9:30 h
Lloc de Trobada: Carretera del Carmel, 9.

Parada Bus 24 Crta del Carmel -Parc Güell.

El podeu agafar a Pça. Lesseps –Gran de Gràcia . Horari diumenge: 9:07 i 9:20

Preu: 7€ (Ruta guiada amb guia i intèrpret en LSC )

Places limitades, cal fer reserva al correu viajarsordo@gmail.com

Abans del 12 de setembre

Viajar

Sordo

Para más información:

https://www.facebook.com/viajarsordo

Olga Campos Sanchez
Guia de Turisme de Catalunya num 747
C/ Valls i Taberner, 2, 2-2
08006 Barcelona
olgacampos@telefonica.net

Tel/Mov.93 2016657/ 609 351 365