iam Studi – cursos regulars de teatre – període d’inscripció: del 3 de juny al 27 de setembre

Benvinguts al iam Studio, un centre dedicat a l’actor i a la formació de futurs professionals, on els seus membres venen a desenvolupar i practicar les seves aptituds i a descobrir i aplicar eines per millorar la seva carrera professional.

Vine i descobreix una nova concepció de l’actor, amb una formació en contacte directe amb el teatre, la càmera i el públic. Tot un equip docent treballant en una mateixa direcció, amb una filosofia de treball clara i definida i un sistema sa, útil i aplicable des del primer moment.
Una escola de teatre pensada per oferir sol·lucions a l’actor dins i fora de l’escenari.
Treball personalitzat en grups de fins a 10 persones, per treure el major profit de cada sessió, i un trobades regulars estudiant-professor.
En aquest web trobaràs tota la informació que busques… i si et cal més informació, posa’t en contacte amb nosaltres:

93.113.20.15

info@iamtheatrestudio.com
Proves d’accés obertes per als cursos de teatre regulars

– Període d’inscripció: del 3 de juny al 27 de setembre.
– Truca’ns al 93.113.20.15, envia’ns un email a info@iamtheatrestudio.com, o visita’ns al passeig de l’Exposició, 95 (metro Poble Sec – Sortida Parlament).

– Dins dels cursos de teatre regulars, t’oferim la possibilitat d’adaptar la formació a les teves necessitats. Després d’una entrevista prèvia es decidirà de comú acord entre l’estudiant i l’estudi les disciplines a cursar, en cas de no voler fer la formació completa.

Entrenament actoral i formació específica per l’actor en curs. Si vols participar en alguna de les disciplines i formar part de l’estudi, posa’t en contacte amb nosaltres a info@iamtheatrestudio.com.

Ja pots consultar els Inscripcions 2013-14.

Ens trobaràs a passeig de l’Exposició, 95 Barcelona
(metro Poble Sec – sortida Parlament, bus 55 des de pl. Catalunya)
93.113.20.15 – info@iamtheatrestudio.com