No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

VISITA A BESALU

Us proposem de tenir l’oportunitat de viatjar a un dels Pobles més bonics i novellats de Catalunya. El nomenat escriptor Martí Gironell, descriu aquest indret encisador a la seva novel.la “El pont del Jueus”. Tots els que l’heu llegit reviureu
els paràgrafs de l’obra i els que no, de ben segur que la llegireu desprès de visitar Besalú.

Trobada a les 8 hores per sortir l’autocar màxim a les 8,30 del matí, i arribar a Besalú a bona hora per l’esmorzar que serà lliura, en el poble, abans de començar la visita guiada al Museu Micromundi de les Miniatures i Microminiatures.

El museu va ser creat i fundat el 2007 pel joier gironí Lluís Carreras, que n’és l’actual director. Carreras, aficionat des de jove a colleccionar miniatures, l’any 1999 va comprar i restaurar d’estil racionalista l’antic edifici de la fàbrica de Cal
Coro, amb la idea de obrir un espai al públic per exposar-hi la seva collecció personal. El 25 d’agost del 2007 fou inaugurat.

Tindrem l’honor de tenir com a guia del Museu al propi Sr, Lluís Carreras que farà una visita personalitzada pel nostre grup. Penseu que una de les peces és una caravana de camells passant pel forat d’una agulla de cosir!!!!

El Museu té un fons de 2.000 peces de diverses temàtiques realitzades per artistes de diferents països del món, que són presentades al llarg de tres espais expositius amb tres nivells d’observació que t’endinsen a una realitat, la de la petita escala, on les lupes i els microscopis són fidels aliats en el trajecte.

Seguidament començarem la visita Guiada de la població de Besalú, amb la guia especialitzada de la població que té les claus per accedir a indrets únics, penseu que aquesta persona acull habitualment a grups escolars i té experiència didàctica, per tant …. imagineu-vos ja en un entorn medieval on les comunitats jueves i cristianes convivien.

Aquesta visita guiada inclou diferents llocs d’interiors i exteriors d’aquesta població de La Garrotxa

Tot seguit dinarem en un conegut restaurant de la població, el menú inclou:

petit aperitiu de benvinguda, entrant,
segon plat, postra de la casa, pa, vi i aigua

Desprès de la sobre taula, tot aquell que vulgui, podrà fer una volta lliure pel la vila, tot seguit retornarem cap a Barcelona i donarem per finalitzada l’excursió.

Des de Descoberta us animem a gaudir d’aquest diumenge especial que ens ofereix l’oportunitat d’endinsar-nos en el món curiós de les miniatures i aprendre i gaudir de les història de Catalunya a l’entorn natural de Besalú.

PREU DE LA SORTIDA: 46 EUROS.

INSCRIPCIONS: Fins l’1 de juny ja que el dia 3 s’ha de pagar tota la sortida, a qualsevol membre de Descoberta, els dies de trobada de guarnit o per mail a

Descoberta: efit_descoberta@yahoo.es, deixant un telèfon per contactar

PAGAMENT: S’ha de realitzar en el moment de l’ inscripció o com a màxim l’1 de juny.

LLOC DE TROBADA.– El local de guarnits C/Milà i Fontanals, 4-6 a les 8 del matí i podeu portar l’esmorzar per agilitzar la parada o el podeu comprar en el bar que ens aturem per fer-ho.

Si us plau, màxima puntualitat. L’autocar no pot esperar.