No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Concert Dia de la Dona

Any rere any, el Centre Cívic de la Sedeta ens demana la nostra participació als actes de celebració del Dia de la Dona. Any rere any, acceptem ENCANTADES i ENCANTATS! Enguany, hi ha dos parlaments. L’Ana Baeza, cantaire de baixos, esperona a les dones amb un missatge d’ànims i de cooperació. La Laura Quesada, de la veu de mitjos, il·lustra l’evolució dels Drets de la Dona fent un repàs de l’accés als estudis que han tingut les dones de la seva família i tanca el discurs amb una magnífica i dolça interpretació de “Gracias a la Vida”, de Violeta Parra, que nosaltres acompanyem a partir de la quarta estrofa. La resta del concert, com sempre, tot un gaudi, especialment amb l’estrena del bellísim “Cànon de la Pau”.