La Flor del Verí

S’ha representat amb molt d’èxit La Flor del Verí, un muntatge teatral realitzat a partir de dues obres. D’una banda, El verí del teatre, de Rodolf Sirera, i de l’altre L’home de la flor a la boca, de Luigi Pirandello. Ha estat dirigit magistralment per Jordi Riera i Romaní, i ha comtar amb interpretacions magnífiques i un muntatge escenogràfic molt vistós.

Tot i que en l’escenari només hi ha hagut en tota la funció dos actors, han omplert l’espai amb la seva actuació. Mireia Pons i Eva Moreno han brodat els seus personatges (l’actriu i diva Brenda G. i la marquesa, de l’obra de Pirandello), Toni Lucas i Jaume Vidal han posat un bon contrapunt, convidant als assistents a beure i veure una fragment de l’obra de Sirera. Una obra dura, que posa en evidència com sovint els homes ens movem per tòpics, jutgem per les aparences o senzillament podem arribar a emprar mitjans molts cruels per aconseguir un objectiu.