Molts solos al concert del Fort Pienc

Avui cantem al centre cívic Fort Pienc de Barcelona. Tenim l’auditori ple, de fet ja fa dies que s’han esgotat les entrades, i això ens fa molta il·lusió. Aquest és el nostre primer concert de l’any i avui comencem a celebrar el nostre 5è aniversari.
Portem un repertori de cançons molt noves, com Down In The Valley To Pray, i també més antigues, com Malaika. I ja tenim bastants temes en els que alguns valents fan un solo: Amazing Grace, Sylvie, Joshua Fought The Battle Of Jericho, Shut De Do, Swing Low Sweet Chariot, Nobody Knows The Trouble I’ve Been… sense oblidar l’increïble Motherless Child que fa la directora Anna Ruggiero!
Ho passem d’allò més bé el públic i els cantaires, i el concert es converteix en una festa.
A més, el nostre disc A Taste of Gospel es converteix també en protagonista de la tarda. En venem 9!
Només podem estar agraïts de que tanta gent participi en la nostra festa amb la nostra música.