Concert a les Festes de la Mercè

Quaranta minuts abans del concert l’organització de la Mostra d’Associacions de les Festes de la Mercè ens crida perquè anem passant al “backstage” de l’escenari principal de la Plaça de Catalunya. Són tres quarts menys cinc d’onze del matí, i alguns, molts, tenim son. No estem acostumats a cantar pel matí!
Ens assignen dos camerinos, que resulten ser mòduls prefabricats, però per a nosaltres és tot un luxe. Mentre deixem les nostres coses i escalfem la veu, observem alguns dansaires d’altres associacions fent estiraments i vestits per a l’ocasió.
Preparats? Sortim fora els camerinos, posicionant-nos segons l’ordre d’entrada a l’escenari. El presentador crida el nostre nom, i la plaça sencera s’ompla d’aplaudiments!
L’escenari és realment gran, i la plaça encara més! Entre el públic fidel i els curiosos que s’aturen, hi ha centenars de persones escoltant-nos!
El concert se’ns fa curt, però d’allò més intens. Celebrem dalt l’escenari l’aniversari de l’Octavi, cantaire de la corda de baixos, i de l’Anna Ruggiero, la nostra directora musical!
Estem contents, era una ocasió especial i això s’ha notat en la nostra actuació!