Concert a Tossa de Mar

Durant tot el dia, els cantaires anem arribant a Tossa de Mar de manera esglaonada. A les parets dels carrers principals hi pengen més d’un i més de dos pòsters anunciant el concert de gospel d’aquesta nit. Som nosaltres. La Sedeta Gospel Singers cantarà a l’antiga església de la Vila Vella de Tossa de Mar! La il·lusió es respira en l’ambient…
Vuit del vespre… A dues hores pel concert, sortim a engrescar turistes i locals cantant algunes de les nostres cançons en places i carres. Repartim flyers, i somriures.
Tres quarts de nou del vespre… Enfilem carrer amunt, xino-xano, cap al castell de Tossa, però ens aturem abans d’arribar-hi, que és on hi ha l’església! A les 21h comença l’assaig.
Fa aire, bufa traces de tramuntana, però ens és igual. L’escenari és màgic, i així sentim que serà la nit.
Les 22:05h, comencem a cantar entre el públic, que es gira, sorprès. Entre els assistents, familiars, amics personals, i alguns cantaires de Rise Up Singing Choir! Ja a l’escenari, deixem que el vent s’emporti els nervis per omplir el concert d’un munt d’emocions. Estrenem algun solista i tenim l’honor de comptar amb l’acompanyament del Terence amb la seva flauta travessera durant la cançó “Motherless Child”.
Les 23h. S’acaba el concert però la nit encara en té per estona. Marxem a sopar amb el convenciment que ha estat un concert brillant!