Presentació del programa d’activitats Òpera en ruta

L’Il·lm. Sr. Joan Puigdollers i l’Il·lm. Sr. Óscar Ramírez, regidor i president del Districte, respectivament, van inaugurar el cicle d’activitats que es desenvolupen durant quinze dies a diversos equipaments de Sarrià – Sant Gervasi per commemorar el Dia Internacional de l’Òpera.

L’acte va consistir en la conferència L’Òpera: el naixement a càrrec de Ramon Gener, presentador del programa de TV3 Òpera en texans. Des de la monodia medieval fins al segle XVII, vam recórrer tots els elements i els moments que van permetre el sorgiment de l’òpera. I si alguna cosa va quedar clara va ser que l’òpera és música per sobre del text i sentiment per sobre d’argument. Una veu del públic va reclamar més música; el sentiment el va posar en Ramon Gener i l’entusiasme va córrer a càrrec de la platea plena d’admiradors. A tots, enhorabona!