No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’actuació de l’Esbart Sant Martí

L’esbart Sant Martí ens va oferir un espectacle en dues parts ben diferenciades. A la primera, un conjunt de danses tradicionals (ball de rams de Sant Martí i Bolero i Jaleo de la festa de Sant Joan a Ciutadella) i de creació (Puigsoliu, Ball de Valencians de Tarragona i Patum). A la segona, una barreja de narració, mitologia i dansa, amb els muntatges Pyrene (història sobre la formació del Pirineu), Un rem fora l’aigua (conte de Mn. Cinto Verdaguer), Pluja (conte de Joan Esculies) i Romança (de la composició El ball de les mil danses).

L’actuació va ser de gran qualitat, de perfecta execució, realçada per una bona utilització de la il·luminació i efectes especials. Va causar un gran impacte en el públic.