Festival en benefici del poble de Ksar Khing

L’ONG Rigerama ens convida a participar en el festival benèfic en favor de la població de Ksar Khing, que té lloc a Gavà. És un gran honor i un plaer immens per nosaltres ser-hi, i compartir l’escenari i el temps amb l’Aula de Dansa, l’Aula de Música Soler, el grup de ballarines de dansa del ventre Grupo Folklórico Munique Neith, i l’escola de dansa oriental Las Dríadas. A més, després de cantar ens quedem per veure algunes de les actuacions, de les que gaudim molt i molt. Igualment, ens divertim molt amb l’actor Miquel Àngel Ripeu, conegut pels seus treballs a Crackòvia, exercint de mestre de cerimònies. Encara que durant tot el dissabte plou a bots i barrals, el festival té un èxit aclaparador: la gent aplaudeix fins gastar-se les mans i l’ONG recapta més de 3.000 euros per dur a terme el seu projecte.